Hosszú Katinka

Az Index értesülési szerint Hosszú Katinka az augusztusi Európa-bajnokság után befejezi pályafutását. A lap szerint a háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja.


Katinka Hosszu Swimmer Hungary Camisole Top Tank Tops Women

Hosszú Katinka úszó a Tokiói Vizes Központban tartott edzésen 2021.

. Az Index január 12-én számolt be arról úgy tudják a háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római. Később azonban Instagram történetében jelezte egy vicces képpel hogy az értesülés valószínűleg nem helytálló. A betegség és a karantén miatt az edzéseken sem tudott részt venni ez pedig a bejelentése szerint a VB-jébe került.

A lap úgy tudja hogy a 33. Megdöntötték Hosszú Katinka rekordját egy holland versenyző lett minden idők legeredményesebb rövid pályás úszója Hosszú Katinka a 200 méteres hátúszás elõfutamában a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. Minden Hosszú Katinka arcára van írva a háttér pedig maga az édenkert Fotó.

Nem utazik ki a válogatottal a rövidpályás úszó vb-re Abu-Dhabiba. Még több friss hír. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó állítólagos visszavonulásáról írt szerdán az Index ám az érintett nem tud erről.

Az Index úgy értesült hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó az idei vb-t és Eb-t még vállalja aztán befejezi. A Magyar Úszó Szövetség nem cáfolta az értesülést sőt hozzátették hogy Hosszú Katinka nagy bejelentésre készül de azt nem árulták el hogy ez mit takar - írja az M4 Sport. Visszavonulhat Hosszú Katinka legalábbis ezt írja az Index.

Nagy igazolásra készül a. Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását - tudta meg az Index mely szerint a háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja. Ilyés TiborMTI Vannak ilyen sajtóértesülések.

Ezt követen olyan döntés született amire eddigi úszókarrierje során még nem volt példa. A világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia július 23-án kezdődik. Share rate and discuss pictures of Katinka Hosszús feet on wikiFeet - the most comprehensive celebrity feet database to ever have existed.

Bár a napokban arról szóltak a hírek hogy Hosszú Katinka befejezi a pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok a Nemzeti Sportnak elárulta egészen más terveket dédelget a fejében. 1419 - számolt be ma délután az Index saját értesüléseire hivatkozva. Hosszú Katinka valóban visszavonul.

Nemrég Hosszú Katinka is átesett a koronavíruson ami jelentősen hátráltatta felkészülésében. Szeretném ha én lennék az első úszó a világon akinek száz érme van a világversenyekről. Állításuk szerint az úszószövetségben is megerősítették az értesülést arról tájékoztatták őket hogy az úszónő nagy bejelentésre készül.

A sportoló az Instagram-oldalán megjelent ugyanis egy történet jellegű poszt melyben így fogalmazott. Hosszú Katinka visszavonulásáról írt szerdán az Index a lap információi szerint a háromszoros olimpiai bajnok úszó a májusi fukuokai világbajnokságon és az augusztusi római Európa-bajnokságon még vízbe ugrik ezután búcsúzik majd. Születésnapját május 3-án ünneplő háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó a tervek szerint a májusi.

A lapnak a Magyar Úszószövetség ezt nem erősítette meg azt viszont igen hogy a háromszoros olimpiai bajnok nagy bejelentésre készül. Koncz Márton Travelo. A portál megkérdezte a Magyar Úszó Szövetséget is az ügyről amely szerint valóban bejelentésre készül az úszónő de nem árulták el hogy mivel kapcsolatban.

A cikk szerint a sportoló nem túl sikeres tavalyi olimpiai szereplése után logikus lépés a búcsú. Hosszú Katinka egyelőre nem erősítette megvisszavonulása hírét igaz cáfolatot sem tett közzé még akkor. A háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú Katinka az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokság után befejezi a pályafutását írja az Index.

Szerdán futott végig a médián az Index saját információként tálalt híre miszerint a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka az idén még vállalja az Európa Bajnokságot és a világbajnokságot de aztán visszavonul. Hosszú Katinka idén visszavonul. Hosszú Katinka hamarosan befejezi pályafutását Fotó.

Hosszú Katinka az olimpia után egy nagyobb pihenésre vonult el és bár nemrég újra elkezdte az úszóedzéseket a koronavírus miatt újabb kényszerpihenőre szorult írja a blikkhu. Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását Nagy bejelentésre készül Hosszú Katinka January 12.


Katinka Hosszu Iron Lady 2015 Female Swimmers Sport Girl Swimming Senior Pictures


Bildresultat For Katinka Hosszu Natacao Olimpica Natacao Atletico


Hungarian Swimmer Katinka Hosszu Rubbing Her Large Hands Nadadores Natacion Deportes


Hosszu Katinka Rajongoi Oldal


Katinka Hosszu Photos Swimming 16th Fina World Championships Day Ten World Championship Swimmer World Records


Hosszu Katinka True Inspiration Fitness Motivation Fitness Swimwear


Hosszu Katinka Olympic Swimmers Swimmer Olympic Athletes


Pin On Inspirational Quotes


Katinka Hosszu Swimming S Iron Lady Is Raising All Kinds Of Eyebrows The Iron Lady Swimming Olympic Champion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel